Elena Gheorghe a lansat Luna Alba

Imediat dupa centenar, Elena Gheorghe vine cu o surpriza pentru toti romanii lansand piesa “Luna Alba”. Aceasta creatie contine elemente populare si traditionale ,inclusiv clipul bucurandu-se de puternice elemente folclorice.

Elena Gheorghe abordeaza dialectul aroman pe noua piesa, lasand deoparte muzica pop-dance sau latino si revine astfel la origini si un gen de muzica mai putin abordat. La productia piesei a participat si un ansamblu de muzică populară din zona Dobrogei, care apare de altfel si in videoclipul piesei.

Elena ne mai pregăteşte şi alte piese în limba armânească, una urmând să sosească până la final de an. Cântecul machidonesc este interpretat aici de către Elena Gheorghe împreună cu Dani Peanci şi formaţia Steaua di Vreari, plus Vanghilizmo Group. Acesta este ansamblul comunităţii armâneşti din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.

Premiera piesei a avut loc in cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1. Elena a apărut şi la Radio Zu cântând live în dialectul aromân piesa “Opa Opa” de această dată. Muziciana a avut un an special, cu o reprezentaţie inedită la Salina Turda. În semifinala Eurovision artista a cântat la salina respectivă, etalând coregrafii inedite şi 5 ţinute spectaculoase.

În vârstă de 33 de ani, Elena este o cântăreaţă de muzică pop-dance, care a debutat în muzică la frageda vârstă de 3 ani. A cântat un duet pe scenă cu mama sa, cântăreaţa de muzică populară Marioara Man Gheorghe. În 2001 a concurat la Festivalul de la Mamaia şi făcea ulterior parte din trupa Viva, împreună cu Adela Popescu. Din 2002 începe povestea Mandinga, trupa primind discul de aur pentru popularul album “Soarele Meu“. Cariera solo a Elenei a debutat cu LP-ul “Vocea Ta” din 2006.

Elena Gheorghe a lansat Luna Alba

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

ELENA GHEORGHE participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ELENA GHEORGHE este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ELENA GHEORGHE

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ELENA GHEORGHE.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

impresar ELENA GHEORGHE, impresariat ELENA GHEORGHE, impresariere ELENA GHEORGHE, pret ELENA GHEORGHE, contact ELENA GHEORGHE, agentie impresariat, Contact Impresar ELENA GHEORGHE, ELENA GHEORGHE pret nunta, ELENA GHEORGHE pret evenimente, ELENA GHEORGHE pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ELENA GHEORGHE, ELENA GHEORGHE pret evenimente, preturi artisti