Contact Impresar Cleopatra Stratan

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 – 50 min.

CLEOPATRA STRATAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Cleopatra Stratan.

Pretul pentru un concert cu CLEOPATRA STRATAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar CLEOPATRA STRATAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CLEOPATRA STRATAN.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Contact Impresar Cleopatra Stratan

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, fiica artistului Pavel Stratan, este nascuta pe 6 octombrie 2002 in Chisinau, Republica Moldova. Dupa debutul sau in muzica la frageda varsta de 3 ani, revine pe scena muzicala romaneasca in 2017 alaturi de fratele sau Cezar Stratan, cu melodia “Mami”.

In anul 2006, a uimit Romania cu single-ul de succes “Ghita”, extras dintr-un album complet de 11 piese intitulat “La varsta de 3 ani”, urmat de cel de-al doilea lansat in 2008, numit “La varsta de 5 ani”.

Dupa revenirea din 2017, anul urmator lanseaza single-ul “Te las cu inima”, care se bucura de un mare succes, situandu-se pe primul loc in topul celor mai ascultate melodii de pe Youtube. Piesa a adunat peste cinci milioane de vizualizari in doar 10 zile de la aparitie.

Cu mii de fani inca de la debut pana in prezent, Cleopatra reuseste intotdeauna sa fie pe placul publicului si se foloseste de toate atuurile pentru a-si pastra notorietatea.

Cleopatra Stratan Official

impresar CLEOPATRA STRATAN, impresariat CLEOPATRA STRATAN, impresariere CLEOPATRA STRATAN, pret CLEOPATRA STRATAN, contact CLEOPATRA STRATAN, agentie impresariat, Contact Impresar CLEOPATRA STRATAN, CLEOPATRA STRATAN pret nunta, CLEOPATRA STRATAN pret evenimente, CLEOPATRA STRATAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CLEOPATRA STRATAN, CLEOPATRA STRATAN pret evenimente, preturi artisti